Vintertjenester - snømåking, brøyting, og strøing

Snømåking, brøyting og strøing er viktige oppgaver om vinteren, og med en avtale med oss sikrer du god fremkommelighet på fortau, gangveier, uteområder, veier, foran garasjer og lignende hele vinteren. Vi kan komme på kort varsel ved plutselige snøfall, og kan ha faste avtaler om strøing når det er glatt.

Vi strør private veier, oppkjørsler, parkeringsplasser, fortauer, inngangspartier og trapper. Vi strør for private, barnehager, sameier, boretslag og næringsbygg. Vi kan også strø med salt.

Snørydding

Vi utfører snørydding med plog, snøfreser og hjullaster - og for hånd der det ikke går å bruke maskiner.

Vi vil imidlertid helst gjøre en befaring mens det fremdeles er bart slik at vi kan se underlag og hva som må tas hensyn til av busker, trær og lignende når vi brøyter bort snøen, så ta kontakt i god tid før vinteren.

Ta kontakt for en uforpliktende befaring og tilbud!

Ta kontakt →

Det er viktig å være klar over at du selv eller borettslaget har et ansvar for at det skal være forsvarlig å bevege seg innenfor tomtegrensen din/deres. Om det ikke er strødd og noen faller og skader seg, kan man bli erstatningsansvarlig. Ved boretslag/boligsameie er det styret som har ansvaret, og dersom boretslaget/boligsameiet pådrar seg et erstatningsansvar vil dette kunne lede til økte felleskostnader.