Gartnerservice - vår- og sommertjenester til grøntarealer og uterom

Når sola begynner å smelte bort snøen bør man ha planen klar for hva som skal gjøres før sommeren. Nye planter må plantes, utemøbler skal fram, bed trenger kanskje litt kjærlighet, og rusk og rask, grus og sand etter strøing om vinteren må fjernes. Vi kjører selvsagt også bort alt avfallet.

Gressplenen trenger oppmerksomhet!

En flott gressplen er ikke noe som skjer av seg selv, og når plenene blir større kan raskt jobben bli noe som er lurt å sette bort for å få det gjort som avtalt. Vi bekjemper ugress, utfører kalking, gjødsling og lufting, i tillegg til vanlig vedlikehold som å klippe gresset, kantklipping, rydder løv og generell opprydning.

Vedlikeholdsavtale

Jevnlig vedlikehold holder uteområdene ryddige og fine, og hjelper på trivselen og stemningen. Det hjelper til å gi et godt førsteinntrykk, for ikke å snakke om at vedlikehold er smart økonomisk. Selv om mange er flinke med dugnader er det ikke alt man rekker eller har mulighet til å få gjort, og da er det kjekt med en fast avtale med en vaktmester.

Beskjæring og trimming av busker og trær

Enten det bare er en liten klipp for å holde trærne pene, eller et tre som må felles er det lurt å bruke fagfolk for å få et best mulig resultat, ikke minst når trærne blir store, og vi kan hjelpe dere med dette. Med jevnlig og kyndig vedlikehold holder både trær og busker seg pene i mange år!

Klipping av hekker

En hekk kan raskt vokse seg stor og uformelig om den ikke klippes jevnlig, og å få et penest mulig resultat krever kunnskap og erfaring.


Beplantning, anlegging og vedlikehold av grøntarealer

Enten uteområdene bare trenger litt nyplanting og oppmerksomhet, eller man vil tenke helt nytt om hvordan området skal se ut og brukes, har vi lang erfaring og dyktige fagfolk som kan hjelpe dere med å få et best mulig resultat!